1a divisió

Un jutjat declara nul·la la primera assemblea de l’acord entre LaLiga i CVC

El jutjat de primera instància número 47 de Madrid ha declarat la nul·litat de l’acord entre LaLiga i el fons CVC en l’assemblea extraordinària que es va fer el 12 d’agost del 2021, segons ha avançat el diari El Español. La sentència diu que es van vulnerar les normes de la convocatòria de l’assemblea, sense facilitar totes les dades necessàries per avaluar l’abast de les decisions que s’hi prenien. El diari assegura que el jutjat accepta la demanda que van interposar el Barça, el Madrid i l’Athletic Club contra l’acord.

No queda clar, però, si la sentència invalidaria l’acord entre LaLiga –amb la gran majoria dels clubs, entre els quals el Girona i l’Espanyol– i CVC. De fet, LaLiga assegura que la sentència només afecta a un defecte de forma en la convocatòria i adopció d’acords i que el problema està superat. L’acord final es va aprovar en una assemblea posterior. LaLiga, això sí, preveu presentar recurs contra la resolució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)