Champions

El Manchester City, campió de la Champions

El Manchester City és el campió de la Champions League. El conjunt dirigit per Pep Guardiola ha superat (1-0) l’Inter en la final i aixeca la primera orelluda de la seva història. És la tercera de l’entrenador català, la primera fora del Barça, que ha comandat a l’equip anglès cap al triplet amb la Premier, la FA Cup i la Champions d’avui.

Li ha costat però avui al conjunt citizen, acostumat a exhibir-se cada dia. En la primera part ja no s’ha pogut imposar. Davant d’un Inter molt intens i molt ben organitzat ha tingut problemes per circular i aconseguir que els seus jugadors rebessin en zones perilloses. No se li ha posat bé tampoc la lesió de Kevin de Bruyne que, passada la mitja hora, ha hagut de ser substituït amb problemes musculars. Malgrat tot, les millors ocasions han estat per els de Guardiola que han pogut marcar amb un xut de Bernardo Silva que ha marxat llepant el pal i un xut creuat de Haaland que ha aturat Onana. L’Inter, per la seva part, només ha pogut inquietar quan Ederson, insegur en aquest primer acte, ha comès dues errades, una en una sortida i l’altra en una passada directe a a un rival quan estava fora de la porteria.

I en la segona part, el guió ha estat similar, fins que Rodri (68’) ha encertat en una de les escasses arribades que han generat els sky blue. Des d’aleshores, l’Inter, liderat per Lukaku, ha collat i n’ha tingut de clares. Dos cops de cap a boca de canó, de fet; un, Dimarco l’ha estavellat al travesser i l’altre Lukaku s’ha topat amb Ederson. No s’ha mogut doncs el marcador i el Manchester City de Pep Guardiola toca el cel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)