Champions

Guardiola: “El treball està fet. Estem molt contents”

“Fa tant de les altres que no recordo què sentia”, responia Pep Guardiola, preguntat per la comparació entre la Champions amb el City i les dues anteriors com a entrenador blaugrana. “El Barça és el Barça, però és veritat que aquí m’han tractat com un fill. Semblava que sense la Champions tot el que havíem fet, totes les lligues, no tenien sentit. Estem molt contents.”

El tècnic de Santpedor valorava el partit: “Ha estat el partit que més o menys m’esperava. En la primera part, ens ha costat llegir l’home lliure al mig del camp. Sabem que aquesta competició és una moneda a l’aire. Ens haurien pogut empatar”, reconeixia.

El City no havia guanyat cap Champions. “Probablement l’any que ve, si arribem lluny, estarem una mica més relaxats”, deia l’entrenador català, molt satisfet. “El treball està fet. No ens queda res per guanyar...però després d’un temps, d’aquí a dues o tres setmanes, hi tornarem. Que el Madrid no es confiï, que estem a 13 d’ells”, acabava, somrient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)