Mario, Valldosera, Mañosa, Marcos, Carlitos, Pitu, Gascon (Guzmán, 81'), Cristian (Fede, 69'), Sergi Diaz (Venegas, 88'), Sergi Perez i Kiki.

Felip, Cristian, Isma, Jose Ramon, Xavi Gracia, Dani Redondo, Luís Garcia, Esteve (Enric, 74'), Hernandez, Mauri (Frederic, 84') i Jaime (Eric, 69').

1-0 (38') Carlitos.

ÀRBITRE:

Nom.
T.G.:
Als locals Sergi Díaz, Cristian i Carlitos; als visitants Hernández, Isma i Dani Redondo.
T.V.:
Cap.

L'Ascó no va poder continuar amb la bona línia que va encetar en la primera jornada derrotant el Prat i va encaixar ahir la primera derrota de la temporada, per la mínima, al camp del Vilanova, on s'estrenava la nova gespa i on ja havia perdut aquest estiu per un clar 3-0 en la copa Catalunya.

Els primers minuts del duel van ser trepidants. El Vilanova arribava a l'àrea rival amb claredat i quan gairebé passaven deu minuts de la primera mitja hora de joc, va traduir el seu domini en el marcador, amb un gol de Carlitos, que al primer pal va pentinar una centrada de Cristian i va enviar la pilota al fons de la porteria. Tot i això, l'Ascó va tenir l'ocasió per empatar just abans del descans, però la vaselina de Luis va sortir fora arran del travesser. En aquesta primera part, el Vilanova va reclamar tres penals.

Després de la represa, el conjunt de la Ribera d'Ebre va sortir amb més empenta, conscient que havia de fer més del que havia fet en el primer temps per empatar. Amb el pas dels minuts, les ocasions es van succeir a les dues àrees, tot i que sense gaire encert. A mesura que es va anar acostant el final del partit, els de Mauro Ravnic, millors físicament, van gastar els seus últims cartutxos, però tot i que van trepitjar l'àrea rival amb freqüència, això no es va traduir en ocasions de perill. És més, al contraatac, fins i tot el Vilanova va estar a punt de sentenciar el triomf en l'últim minut.