Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El Farners empata en un partit vibrant (2-2)

El Farners i el Manresa, dos equips de la part alta, van acabar en taules un partit molt intens i vibrant. Els selvatans van ser millors en la primera meitat, en què van aprofitar una de les poques ocasions, amb un xut creuat de Masferrer. En la segona, el Manresa es va estirar i va tenir la fortuna de passar de l'1-0 a l'1-2 amb dues jugades absurdes, ja amb el Farners amb deu homes. Primer, una falta lateral que es va passejar per l'àrea i va acabar entrant sense que ningú la toqués. I després, amb un penal innecessari comès per Jota. Els locals van empatar gràcies a un penal claríssim, i amb el 2-2 podia haver passat de tot perquè hi va haver perill a les dues àrees. En el minut 93, el visitant Cante va fallar un gol cantat, després de superar Jota i quedar-se sol davant de porteria.

FARNERS
2
MANRESA
2
FARNERS:
Jota, Artau, Reyes, Negre, Riart, Criado, Martín (Isaac, 59'), Padrós, Cristian Mora (Johnny, 63'), Rueda (Carlos López, 54') i Masferrer.
MANRESA:
Moreno, Xavi Pujols, Sergi López (Moha, 46'), Mitch, Mamadou, Eloi (Adri Pérez, 46'), Juanjo Fernández (Isaac Vidal, 46'), Uri Dalmau, Johnny, Santa i Cante.
GOLS:
1-0 (18') Masferrer. 1-1 (64') Mitch. 1-2 (69') Johnny, de penal. 2-2 (74') Carlos López, de penal.
ÀRBITRE:
Bayón Martí.
T.G.:
Jota, Negre i Isaac, dels locals, i Johnny i Cante, dels visitants.
T.V.:
per doble amonestació al local Reyes (59') i al visitant Uri Dalmau (74').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)