Més futbol

REGIONAL PREFERENT

La polèmica arbitral desestabilitza el Cassà, que surt golejat de Palau-solità

Dues jugades polèmiques van marcar el partit entre el Cassà i el Palau-solità. En el minut 54, amb empat a un, el col·legiat no va veure un clar penal a favor dels cassanencs. Tot seguit, en el minut 65, els locals van marcar el 2-1 amb el porter del Cassà Cítores a terra, lesionat, perquè havia rebut una falta clara.
PALAU-SOLITÀ-CASSÀ
4-1
PALAU SOLITÀ:
Mora, Samu, José Mari, Franc, Viri (Àlex, 87'), Domènech (Iván, 80'), Morera, Dani (Òscar, 55'), Miguelito, Juanan (Brian, 82') i Héctor (Keta, 70').
CASSÀ:
Cítores, Codolà, Rubén, Vera, Uri, Troyano, López (Buba, 70'), Musa (Serra, 86'), Salguero, Roig (Pérez, 80') i Salas (Bernat, 80').
GOLS:
1-0 (11') Morera. 1-1 (40') Troyano. 2-1 (65') Miguelito. 3-1 (75') Miguelito. 4-1 (88') Morera.