Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El Remolins aguanta malgrat dues expulsions

El Remolins Bítem va esgarrapar un valuós punt al camp del Júpiter tot i jugar els darrers vint minuts amb un home menys. Sergio Ruiz va avançar els tortosins amb un cop de cap i, posteriorment, Israel va aprofitar un rebuig de Jonathan per empatar abans del descans. En la segona part, Ruibal va tornar a avançar el Remolins en una acció en què el tortosí es va escapar per velocitat. Israel va replicar i va posar altre cop l'empat en el marcador. Els tortosins van saber aguantar el resultat tot i les expulsions de Julio en el minut 70 i de Fresquet en el temps afegit.

JÚPITER 2

REMOLINS-BÍTEM 2

JÚPITER: Sergio, Héctor, Bernal (Pardo, 72'), Masa, Israel (Ismael, 79'), Poche, Èric (Trigo, 45'), Marcos, Elhadji, Aritz (Jordi, 67') i Vidal.

REMOLINS-BÍTEM: Jonathan, David, Fresquet, Julio, Paco, Xavi, Ruibal, Kazu (Reyes, 59'), Sergio Ruiz, Javi Asín (Emili, 67') i Jota (Fouad, 92').

GOLS: 0-1 (4') Sergio Ruiz. 1-1 (37') Israel. 1-2 Ruibal (53'). 2-2 (61') Israel.

ÀRBITRE : Rodríguez Ventura. T.G.: Als locals Marimón i als visitants Raúl, Armengol, Juli i Oriol. T.V.: Doble targeta groga als jugadors visitants Julio (70') i Fresquet (92').