Més futbol

Recuperen sensacions

El Guíxols es retroba amb el triomf tot superant el Tortosa

Després d'un gran primer temps, van sentenciar amb el 3-1

El Guíxols va disputar un dels millors partits de la temporada i es va retrobar, després de quatre jornades sense aconseguir-ho, amb la victòria.

Contra el Tortosa, els guixolencs van oferir uns primers 45 minuts de traca i mocador, en què haurien pogut deixar el partit sentenciat. Només la falta de resolució en la rematada ho va impedir, tot i que van arribar al descans amb un còmode 2-0, amb els gols de Nierga (4') i Santamaría (17'). La golejada hauria estat més àmplia si alguna de les claríssimes ocasions de què van disposar els baix-empordanesos haguessin entrat, però Feixas, en dues ocasions (15' i 17'), i Roca, en una (29'), van errar. El Tortosa per la seva banda no es va apropar a la porteria, que defensava Sergi Andrés.

En el segon temps, després que l'àrbitre no assenyalés un penal clar al Guíxols (amb la consegüent expulsió del porter visitant), els tortosins van marcar al 72' en una de les úniques arribades amb cert perill, a través de Maikel. Només sis minuts més tard, però, el Guíxols va recobrar la tranquil·litat amb el gol fet per Sergio Romero, que feia justícia al monòleg local que havien imposat, sobretot en el primer temps.

GUÍXOLS
3
TORTOSA
1
GUÍXOLS:
Sergi Andrés, Chicho, Cervera, Pedragosa, Pastor, Sergio Romero, Feixas, Nierga, Villafañe (Ruben Pérez, 61'), Santamaría (Albert Marcos, 83') i Roca (Marc Medina, 75').
TORTOSA:
Alfonso, Maikel, Curto, Borrull, Joan, Cristian Ventura (Roda, 67'), Fontanet (Ventura, 59'), David, Àlex, Icu i Albert.
GOLS:
1-0 (4') Nierga. 2-0 (17') Santamaría. 2-1 (72') Maikel. 3-1 (78') Sergio Romero.
ÀRBITRE:
Bastida Torres.
T.G.:
Al visitant David.
T.V.:
Per doble amonestació al visitant Borrull (90').
COMENTARI:
Cap a 300 espectadors al municipal Suñer i Arxer.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)