Territorial

3a REGIONAL

CRISTINENC B-COMA CROS

Dos jugadors del Cristinenc B denuncien un rival als Mossos

Roquete (Coma Cros) hauria trencat una dent al local Oliu i li hauria fet un tall a llengua, per la qual cosa el partit es va suspendre (1-2, 35')

El Cristinenc B-Coma Cros del grup 28 de tercera regional es va suspendre diumenge a la tarda per greus incidents. Després de l'1-2 (35'), el visitant Dioredy Roquete va agredir presumptament dos jugadors de l'equip empordanès. El mateix diumenge, els locals Ivan Oliu i Francesc Pérez van haver de ser atesos a l'hospital de Palamós i van presentar denúncia contra el mateix Roquete a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Feliu de Guíxols. Segons van confirmar els mateixos afectats, Oliu té una dent trencada i un tall a la llengua i Pérez, una fractura al canell.

El tècnic del Cristinenc B, Lluís Vargas, diu que els visitants, que lluiten per l'ascens, esperaven golejar el seu equip, penúltim, i estaven neguitosos per la igualtat en el resultat. «Pérez va agafar la pilota dins la porteria després de l'1-2 i el jugador rival [Roquete] li va ventar una coça bestial al braç.» Segons explica Vargas, Oliu va recriminar l'acció al presumpte agressor, que li va respondre amb un cop de puny a la cara. Arran d'aquests fets, l'àrbitre, Mohammed Lehmani, va suspendre el partit, del qual ha de redactar l'annex dels incidents.

Picabaralla múltiple.

Per la seva banda, el president del Coma Cros, Albert Ventura, ha explicat que hi va haver una picabaralla múltiple al mig del camp després de l'1-2. Ventura té clar que tècnics i jugadors del Cristinenc B van anar a empaitar Roquete. «No vaig veure què feia el nostre jugador», diu. Ventura sosté que el Cristinenc B, format per jugadors de Palafrugell, va ser contundent i ja havia vist quatre grogues en els primers 15 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)