Més futbol

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

Liquidats abans del descans

El Girona llença el partit a les escombraries en una primera part ben aprofitada pel Nàstic

Va millorar després del descans, però el gol va tardar i la remuntada va ser impossible

Molt lluny del seu millor nivell, el Girona va tallar una sèrie de quatre jornades sense perdre en un partit que va quedar resolt abans del descans. El Nàstic, seriós a darrere i letal a dalt, va aprofitar a la perfecció que els locals van tenir un dia molt espès per liquidar el duel en els primers 45 minuts. Les baixes de Pau, Rovirola i Adrià van pesar molt al Girona, però tampoc no expliquen les facilitats defensives que va donar el conjunt de Bertu Fernández. En els tres gols dels visitants, la pilota va arribar a dins de l'àrea a un jugador del Nàstic que estava sol, i que no va perdonar. Les errades de marcatge van ser determinants en una primera meitat en què els visitants van ser millors. El Girona només va rematar una vegada a porteria, i desviat (Gabaldón, 29').

En la segona meitat, els locals van tenir una altra actitud. Van augmentar la intensitat i van ser els dominadors. Si l'1-3 hagués arribat abans, segur que els locals haurien tingut possibilitats de remuntar. Però els blanc-i-vermells van maleir les ocasions fallades. El porter visitant es va trobar la pilota en una rematada d'Eric quan el gol semblava inevitable (53'). Més tard va ser Aleix qui va perdonar tot sol davant Ferran (68'). I encara Peti en va tenir una d'idèntica, però també va errar l'un contra un (77'). Al final va arribar el gol dels locals, materialitzat per Aleix després d'una passada interior de Peti. Però només faltaven cinc minuts, molt poc temps perquè els gironins intentessin el miracle. Més contemporitzador en la segona meitat, el Nàstic es va limitar a defensar l'avantatge. Només va tenir una ocasió, però clara, quan encara amb 0-3 Cristian va rematar a les mans del porter local (74').