3a divisió FEF

ENTREVISTA A

CARMELO CORTÉS CENTRAL DEL CORNELLÀ

«Premià m'ha marcat»

«No esperava marcar tants gols, i després de tants anys a Premià, tampoc esperava adaptar-me tan bé»
BONA ADAPTACIÓ A CORNELLÀ

— Aquesta jornada torna a Premià, un partit especial, no?

— «Sí, allà hi vaig jugar set temporades i puc dir que aquest club m'ha marcat en la meva carrera futbolística, sobretot l'any que vam aconseguir l'ascens de primera catalana a tercera.»

— A l'estiu va canviar d'aires, que el va fer decidir a fitxar pel Cornellà?

— «Primer de tot la situació del Premià. Les coses no estaven clares al club, i va arribar una molt bona oferta del Cornellà, tant a nivell d'objectius i ambició com a nivell econòmic.»

— Quina rebuda s'espera al municipal de Premià?

— «Crec que em rebran bé, perquè hi he deixat molts amics, vaig ser el capità i a l'hora de marxar no vaig sortir malament. Vaig tenir un bon comiat.»

— El Premià és cuer i només ha guanyat un partit aquesta temporada. Veu possible la seva salvació?

— «Ho tenen complicat però no impossible. Han fet molts canvis a la plantilla, fet que dificulta formar un bloc. Tot i això, amb la igualtat que hi ha a tercera poden enganxar una bona ratxa i salvar-se, però serà difícil».

— En canvi el Cornellà està fent una bona temporada.

— «Sí, estem fent bé les coses. Crec que contra els equips que hem jugat, cap ha estat superior a nosaltres. Esperem continuar amb aquesta dinàmica i a veure si podem aconseguir alguna cosa important pel club.».

— Pensen en l'ascens?

— «Home, si seguim amb aquest nivell i tenim opcions intentarem entrar a la fase d'ascens. Després, a les eliminatòries tot pot passar».

— Una de les claus d'aquest Cornellà és l'efectivitat de Melo cara a porteria. Com s'explica que un central sigui el màxim golejador de la categoria amb 13 dianes?

— «Sempre m'he caracteritzat per ser un central amb arribada. L'any passat en vaig fer onze, però aquest any m'estan sortint les coses realment bé. També influeix que sóc l'encarregat de xutar els penals. Des dels onze metres n'he fet set.»

— Com bé diu, l'any passat en va fer onze, xifra que ja ha superat enguany. S'esperava adaptar-se tan bé al nou equip?

— «No. No esperava fer tants gols en una volta, i sent nou, canviant d'equip després de molts anys a Premià, tampoc esperava adaptar-me tan bé al Cornellà. M'està anant força bé.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)