3a divisió FEF

La història de sempre

El Premià continua sense conèixer la victòria amb Jaume Creixell a la banqueta. Aquest cap de setmana, el Cornellà va tornar a malbaratar un partit que d'inici a final va dominar el conjunt local.

Els primers minuts van ser atacs constants del Premià, en què Boniquet, Sanchís i el debutant José Antonio van portar de corcoll la defensa dels del Baix Llobregat. Les ocasions de gol se succeïen sense que el Cornellà tingués cap possibilitat de replicar. Però malgrat el bon partit dels dos equips i els nombrosos xuts a porta, es va arribar al descans amb un empat sense gols.

Després de la represa, el que no va perdonar va ser el conjunt de Quique Pérez Cabedo, que es va avançar gràcies a un gol de Dani Delgado (54'). El jugador va rematar al primer pal una centrada de Juli. La rèplica va arribar aviat, José Antonio va ser capaç de posar l'empat al marcador amb un xut fortíssim des de fora l'àrea i així va posar una mica de justícia en el resultat (64'). Amb l'empat, el Premià continua cuer, a 10 punts de la salvació.

PREMIÀ
1
CORNELLÀ
1
PREMIÀ:
Miguel, Javi González, Medina (Fran Jerez, 64'), Peña, Ortega, Romera, Sanchís, Edgar (Pol Rueda, 56'), José Antonio, Morillo (Cuadras, 56') i Boniquet.
CORNELLÀ:
Íñigo, Edgar, Melo, Pol, Jaume (Alex, 72'), David (Ariza, 79'), Fran (Puerto, 60'), Pep, Dani Delgado, Gerard i Juli.
GOLS:
0-1 Dani Delgado (54'). 1-1 José Antonio (64').
ÀRBITRE:
José Barrera.
T.G.:
Al local Sanchís i al visitant Àlex.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)