3a divisió FEF

El Manlleu es deixa empatar en el descompte

. Al Manlleu li van sobrar ahir dos minuts del temps afegit, en què el Premià va empatar un partit que els osonencs haurien pogut acabar amb golejada si haguessin estat més encertats en l'exili al camp del Roda de Ter.

La primera part va ser de domini clar del Manlleu. El Premià només va tenir una ocasió, que Peke va fallar. Tota la resta ho van fer els locals, que una vegada i l'altra van portar perill a la porteria de Miguel. Tot el que no va fer el Manlleu en el primer temps, però, ho va aconseguir Planagumà amb 30 segons del segon, que davant el porter no va fallar. Tot i així, quan passaven dos minuts del temps reglamentari, un contraatac del Premià va significar l'empat.

MANLLEU
1
PREMIÀ
1
MANLLEU:
Fran, Masoliver, Arxi, Cunill, Busquets, Putxi, Romero (Àlex, 68'), Gely, Baruc (Aumatell, 72'), Criado i Planagumà (Fortet, 90').
PREMIÀ:
Miguel, Javi, Óscar, Peña (Alex Maca, 57'), Ortega, Romera, Sanchis (Murillo, 46'), Edgar (Pol, 46'), José Antonio, Cuadras i Peke.
GOLS:
1-0 (46') Planagumà. 1-1 (92') Ortega.
ÀRBITRE:
Pertegal Méndez.
T.G.:
Als locals Busquets, Romero i Planagumà, i als visitants Óscar i José Antonio.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)