Territorial

El Jesús Catalònia goleja el Torredembarra a domicili

El Torredembarra va jugar a un bon nivell, però de seguida es va trobar amb un gol en contra que li va fer canviar l'estratègia. Tot i així, en el minut 25 li van xiular un penal a favor amb què hauria pogut empatar, però Forcadell el va aturar. Per contra, es va trobar amb el 0-2 abans del descans. En la segona part, els locals van sortir amb la idea de remuntar, però el Jesús va sentenciar al contraatac.

TORREDEMBARRA 0

JESÚS CATALÒNIA 3

TORREDEMBARRA: Antonio, Raúl, Arturo (Cristian), Vicente, Adri, Robert (Morros), Ignasi, Marc (Moreno), Aitor, Fabarelli (David) i Rosado.

JESÚS CATALÒNIA: Forcadell, Iniesta, Daniel, Javier, Isaac, Aleix, Joel (Mario), Stephanne (Orozco), Leandro (Eugeni), Francisco i Daniel Fernández (Fatsini).

GOLS: 0-1 (9') Iniesta. 0-2 (35') Aleix. 0- 3 (83') Aleix.

ÀRBITRE: Barceló Prats. T.G.: Rosado; Iniesta, Isaac, Stephanne i Francisco. T.V.: Aitor (65').