El Premià aconsegueix la segona victòria de la temporada

El Premià va obtenir el primer triomf de l'etapa Creixell i el segon de la temporada en un partit que ben aviat se li va posar costa amunt però que va resoldre en dos minuts.

L'Ascó es va avançar en el minut 9 gràcies a un regal de Miguel Ángel que va aprofitar José Ramón per fer el primer gol. El 0-1 tornava a portar el nerviosisme a Premià, però l'equip va acabar confirmant la seva millora amb una gran segona part.

L'equip maresmenc va reaparèixer al terreny de joc molt centrat i va capgirar el resultat amb molta èpica. Sanchís va aprofitar una centrada de Cuadras per fer el primer dels premianencs (70'), i just un minut més tard José Antonio va recuperar una pilota i va marcar a pler per culminar dos minuts de bogeria al Municipal de Premià. L'única taca de la victòria va ser l'expulsió de José Antonio, protagonista absolut de la segona part (91').