Més futbol

1a CATALANA

El Guíxols, sense fortuna ni cap aliat

Un gol en el minut 87 en possible fora de joc va donar el triomf a un Sant Cristòfol en plena ratxa

SANT CRISTÒFOL

1

GUÍXOLS

0

SANT CRISTÒFOL:

Juanjo (Elcar 84'), Ibai (Cristian 58'), Ariño, Osuna, Marc Roger, Txema, Santolalla, Arjona, Dame, Oliver (David 70') i Toni.

GUÍXOLS:

Sergi Andrés, Chicho, Cervera, Pedregosa, Pastor, Borja, Feixas, Nierga, Roca (Marc Medina 63'), Sergi Romero (Llinàs 46') i Rubén Pérez.

GOL:

1-0 (87') David.

ÀRBITRE:

Mesones González.
T.G.:
Ibai i Marc Roger, del Sant Cristòfol, i Borja, Sergi Romero i Pastor, del Guíxols.
T.V.:
cap.

Un gol en la recta final va condemnar el Guíxols al camp del Sant Cristòfol en plena ratxa, que va encadenar el sisè triomf. El Guíxols no va tenir encert ni fortuna i va acabar enrabiat amb l'àrbitre, que no va voler veure fora de joc en l'acció del gol.

Mesones González ja va ser protagonista en la primera part, en què va obviar un penal per mans a l'àrea local i, en canvi, en va assenyalar un al visitant Sergi Romero. El xut de Dame, però, va sortir per damunt el travesser (41'). En la segona part, el conjunt vallesà va crear un parell d'ocasions de Dame, molt ben neutralitzades per Sergi Andrés. El Guíxols també podria haver marcat el 0-1, però Juanjo va treure el xut de Marc Medina (81') i Elcar –va haver de substituir el porter titular del Sant Cristòfol– encara va estar més inspirat per rebutjar una falta directa de Borja (86'). I en la jugada següent, va arribar l'únic gol. Mesones González va obviar que hi havia dos jugadors en posició il·legal, va deixar seguir el joc i David va marcar.