3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

PREMIÀ

Alguna frase més?

Jaume Creixell protagonitzarà aquesta nit l'Homo APM, en què es repassaran algunes de les seves mítiques expressions

Jaume Creixell és, segurament, l'entrenador més mediàtic i controvertit del futbol català. Qui no ha sentit mai alguna de les polèmiques expressions de l'actual tècnic del Premià i, des de fa un parell d'anys, personatge habitual d'Alguna pregunta més? L'impulsiu, però al mateix temps entranyable, caràcter de Creixell l'ha fet traspassar l'àmbit dels terrenys de joc, fins a convertir-lo en una persona força popular.

Creixell, que ha dirigit tretze clubs catalans en gairebé quatre dècades en el món de la pilota, mai ha renegat de la seva manera de ser: «Sóc una persona sincera. Quan m'enfado perdo el nord i em surten aquestes frases, però la veritat és que em quedo molt a gust no callant-me res del que penso», assegura Creixell, conegut amb el sobrenom del Tigre, que ara intenta salvar del descens a primera catalana un Premià que és l'últim classificat.

L'opinió de l'Homo APM.

Manel Piñero, el televisiu Homo APM, que fa uns dies va coincidir amb Creixell al municipal de Premià per gravar el gag que aquesta nit s'emetrà per TV3 (21.50 h), explica que el fenomen del famós tècnic va començar gairebé per atzar. «El departament d'Esports de TV3 ens va enviar un tall en què s'enfadava amb la Federació Catalana de Futbol. Des de llavors, els espectadors es van fer seves les frases i s'ha convertit en un referent del programa. És un personatge 100% APM? Sent sincer com és, segur que el Tigre Creixell deixarà en el futur alguna frase més per al record.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)