3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

PREMIÀ

El descens del Premià, un adéu anunciat

Després d'un any molt convuls, el conjunt maresmenc va certificar diumenge el descens matemàtic a primera catalana

48
JUGADORS
han defensat la samarreta del Premiàaquest curs

El que malament comença, malament acaba. Aquest seria el resum del darrer any del Premià, uns mesos convulsos que han enviat els maresmencs a primera catalana, un descens a les catacumbes d'una entitat històrica del nostre futbol que encadenava 17 cursos entre tercera i segona B. Per aquest tobogan de curs ple de despropòsits han passat dos presidents, quatre entrenadors i 48 jugadors, dades que expliquen un final tràgic que feia setmanes que s'ensumava.

Un descens ajornat.

Tot va començar fa gairebé un any. Després de dues temporades lluitant per l'ascens, un Premià minvat econòmicament per l'adéu del seu principal patrocinador, Ricoh, es va veure abocat a lluitar per la salvació fins al darrer moment. L'alegria de la permanència es va transformar en tristor pels descensos compensats, que van enviar el Premià a la primera catalana. l'Horitzó, però, va tornar a canviar al mes de juliol, quan el Cassà va renunciar a la seva plaça, una decisió que va ascendir un altre cop el Premià. Des del primer moment, però, ja s'intuïa que els maresmencs haurien d'afrontar un curs força complicat. En primer lloc, perquè la planificació esportiva s'havia fet pensant en una altra categoria. Després, perquè l'economia no permetia gaires alegries. Els mals resultats inicials i l'adéu del president José Antonio Alonso, que feia temps que buscava una sortida, va obrir una capsa de Pandora sense solució. De Jordi Costa es va passar a José Luis García i de l'extècnic del Terrassa a Jaume Creixell, que també va marxar. Canvis acompanyats d'altes i baixes constants en la plantilla fins arribar als 48 jugadors diferents, unes variacions que no van estar acompanyades de bons resultats. El futur del Premià, certificat diumenge passat, feia temps que estava anunciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)