Més futbol

XXVI TORNEIG D'HISTÒRICS

Sortejat un Històrics de molts quirats

La 26a edició del Torneig d'Històrics, que es disputarà de l'1 al 6 d'agost, es va encetar ahir amb el sorteig dels grups, celebrat al camp de la Verneda, la casa del Júpiter, club que organitzarà per primer cop un torneig que aquest curs ha augmentat de quirats, ja que hi participarà un equip de segona A, el Sabadell, i el Martinenc i el Júpiter, que han ascendit a primera catalana. De fet, dels 12 participants, només l'Horta es troba per sota d'aquesta categoria.

La casualitat va voler que es repetissin dos dels grups de l'anterior edició, l'1, amb el Sabadell, l'Horta i el Premià, i el 3, que enfrontarà el Badalona i el Júpiter amb l'equip del moment, la Muntanyesa, qui sap si com a equip de segona B.

L'Europa no defensarà el títol.

L'actual campió ha refusat la invitació en considerar que les dates escollides no s'adaptaven a la seva pretemporada. El seu lloc l'ocuparà el Terrassa, que participarà per primer cop en el torneig.

EL CALEDARI

Grup 1 (01/08): Sabadell, Horta i Premià.
Grup 2 (02/08): Sant Andreu, Terrassa i Sants.
Grup 3 (03/08): Badalona, Muntanyesa i Júpiter.
Grup 4 (04/08): Espanyol B, CD Masnou i Martinenc.
Semifinals (05/08): El campió del grup 1 contra eldel 3 i el campió del grup2 contra el del 4.
Final (06/08).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)