2a divisió FEF

La composició dels grups, confirmada

2a divisió B. El Lleida Esportiu competirà en el grup del nord i la resta de catalans, amb valencians i balears

La federació espanyola va confirmar ahir la composició dels quatre grups de segona B per a la temporada 2012/13, la qual inclou, tal com ja es va avançar dimarts, el Lleida Esportiu en el grup segon, amb els equips del País Basc, Cantàbria, Navarra, la Rioja i Aragó. Els altres buit equips catalans, com era d'esperar, estan enquadrats en el grup tercer, amb els valencians i els balears. Aquesta temporada, per tant, queden fora d'aquest grup els aragonesos. Des de Lleida ja han manifestat que els sembla una bona idea el canvi de grup –nous rivals, equips històrics, bons estadis...–, però esperen que la federació els ajudi a sufragar part de les despeses d'uns desplaçaments que ara seran més llargs. Tot i que semblava que fins a la setmana que ve no es faria pública de manera oficial la configuració dels grups, el fet que s'hagi avançat és positiu per a un Lleida que demanava celeritat en la confirmació per tal d'acabar de confeccionar la plantilla en funció del grup que li toqués. El grup del nord sol tenir fama de ser més intens i amb un futbol més directe i de més lluita.

L'únic tema que queda pendent és el cas de l'Oriola. La FEF li demanava que presentés els avals, però el club alacantí considera que no ho ha der fer, ja que està immers en un concurs de creditors. És ara el jutge qui determinarà qui té raó. El més probable és que doni la raó a l'Oriola, que es mantindria a segona B. Si no, caldria un equip que el substituís, però no podria ser cap club que comprés la plaça, ja que això només es fa si el club descendit deu diners –no és el cas de l'Oriola–, i, per tant, hauria de ser el millor valencià no ascendit, és a dir, el Catarroja.

EL CATALÀ EXILIAT

Contents amb el canvi, a Lleida esperen ajudes per sufragar els desplaçaments
Si l'Oriola baixés, cap club podria comprar la plaça, que hauria de ser per al Catarroja

Els quatre grups de segona B

Grup 1

Galícia, Astúries, Castella i Lleó, Madrid i Canàries

Ourense, Coruxo, Oviedo, Sporting B, Marino de Luanco, Caudal, Avilés, Salamanca, Guijuelo, Zamora, Alcalá, Atlético B, Fuenlabrada, Getafe B, Leganés, Rayo Vallecano B, Real Madrid C, San Sebastián de los Reyes, Tenerife i Marino de los Cristianos.

Grup 2

País Basc, Cantàbria, Navarra, la Rioja, Aragó i Lleida

Alavés, Amorebieta, Barakaldo, Bilbao Athletic, Eibar, Real Sociedad B, Real Unión, Sestao River, Gimnástica de Torrelavega, Racing B, Noja, Osasuna Prom., Peña Sport, Izarra, Tudelano, SD Logroñés, UD Logroñés, Terol, Saragossa B i Lleida Esportiu.

Grup 3

Catalunya, País Valencià i Illes Balears

Badalona, Espanyol B, Nàstic, l'Hospitalet, Llagostera, el Prat, Reus Deportiu, Sant Andreu, Huracán, Llevant B, Alcoià, Olímpic de Xàtiva, Ontinyent, Oriola*, València Mestalla, Vila-real B, Mallorca B, Atlètic Balears, Binissalem i Constància.

Grup 4

Andalusia, Extremadura, Múrcia, Cast.-la Manxa i Melilla

Almeria B, Atlético Sanluqueño, Balompédica Linense, Betis B, Cadis, Écija, Jaén, Loja, San Fernando, San Roque, Sevilla Atlético, Lucena, Arroyo, Villanovense, Cacereño, Cartagena, Yeclano, Albacete, la Roda i Melilla.

*L'Oriola, que considera que no ha de presentar els avals que li demana la FEF, està pendent de la resolució del seu cas per part del jutge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)