3a divisió FEF

L'Ascó perd el lideratge caient humiliat a Castelldefels

La millor actuació. Els grocs van sotmetre el conjunt verd a un domini aclaparador

ASCÓ0


CASTELLDEFELS4


CASTELLDEFELS: August; Roselló, Marc, Lario, Uri, Jorge Sánchez, Cortés, (Prieto, 73'), Pastells (Gilberto, 64'), Cano, Cervantes (Arnau, 75') i Roigé.

ASCÓ: Sergi Fuertes (Nogales, 59'); Roca, Coch, Sangrà, Giribet (Pere 46'), Duran, Gabernet, Canadell (6) (Genís, 46'), Piju, Galcerán i Sergi Moreno.

GOLS: 1-0 (31') Aitor Lari. 2-0 (35') Jorge Sánchez. 3-0 (57') Pastells. 4-0 (79') Arnau Garcia.

ÀRBITRE: Muñoz Baquero.T.G.: Als visitants Piju i Sergio Duran.

PÚBLIC: Uns 250 espectadors als Canyars.

COMENTARI: Esclatant golejada del Castelldefels en la visita als Canyars del líder Ascó. Els mariners van signar la seva millor actuació del curs en uns 90 minuts fantàstics a còpia d'intensitat en la pressió, velocitat i eficàcia. Superat el tempteig inicial, els de Lluís Albesa van rondar el primer gol en diverses ocasions fins que Aitor Lario va superar Sergi Fuertes (31'). Quatre minuts més tard, Jorge Sánchez ampliava la renda mercè a un inesperat gol olímpic, deixant tocats uns ebrencs sense resposta. A la represa els de casa no van afluixar, ans al contrari, i així, i després de rondar-lo, va arribar al 3-0 gràcies a una acció atacant ben conduïda per Pol Roigé i materialitzada per Pastells (57'). A partir d'aquí, tot i un parell de bones accions de l'Ascó, els grocs van sentenciar gràcies al gol d'Arnau Garcia de cap a assistència de Gilberto.

c. de frutos

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)