3a divisió FEF

La Grama baixa i tanca un cicle que durava 28 anys

Sentència. Els colomencs van caure a Castelldefels, consumen el descens i abandonaran les categories estatals després de gairebé tres dècades

gramenet0


castelldefels3


Els Canyars, el mateix escenari en què fa pràcticament dos anys la Gramenet de Toni Romero salvava la categoria in extremis, va ser paradoxalment l'indret on els blaus van dir adéu a gairebé tres dècades –28 temporades– de permanència ininterrompuda en categories estatals, plenes de moments de glòria tant a la segona B com a la copa.

Els de Santa Coloma van certificar el seu descens a primera catalana en un partit de claríssim domini groc, per moments aclaparador, sobretot en uns 45 minuts inicials en què només la gran actuació del porter Juanmi va evitar que la llauna s'obrís abans. Els de Lluís Albesa, després de tres jornades sense guanyar, van anar per feina, sent molt superiors en totes les facetes del joc al seu rival. Ho va plasmar al límit del descans en l'1-0 Jorge Sánchez, qui per un instant va rememorar les seves èpoques de golejador amb una definició impecable.

La immediata segona diana marinera tot just sortint de vestidors –Cervantes va batre Juanmi als 40 segons de la represa– va deixar el matx dat i beneït per a un Castelldefels còmode, encertat i que va ampliar diferències mitjançant Arnau en el 57'. D'ençà fins al final, tràmit absolut amb una Grama que va cercar el gol de l'honor sense trobar-lo i uns mariners que van gaudir d'immillorables ocasions per engreixar una renda que ja no va resultar alterada. Els grocs, amb tot, obtenen tres punts que són una bona bombona d'oxigen en la seva batalla per allunyar-se de la zona de descens.

CASTELLDEFELS: August, Pastells, Aitor Lario, Aleix Camps, Uri, Jorge Sánchez (Oriol Cortés, 63'), Prieto, Cano, Gilberto, Cervantes (Rubén Epitié, 72') i Pol Roigé (Arnau, 55'). GRAMENET: Juanmi, Daisuke, Ríos, Carrasco, Jonathan, Einard (Pau Gené, 55'), Iborra, Poño, Brian, Roberto Morales (Pluvins, 76') i Pipo (Juanito, 46'). GOLS: 1-0 (43') Jorge Sánchez. 2-0 (46') Cervantes. 3-0 (57') Arnau. ÀRBITRE: Gómez Hernández. T.G.: Als visitants Ríos, Morales, Pluvins. PÚBLIC: Uns 250 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)