El Castelldefels suma tres punts més en la cursa per la salvació

Imbatibilitat trencada. És la primera derrota del Vilafranca com a local el 2014

castelldefels2

vilafranca1

VILAFRANCA: Marc, Javi, Font, Medina, Èric, Iván (Antolínez, 46'), Adri Ruiz, Marcos, Edjogo Owono (Mario, 75'), Boira i Santi Triguero (Vargas, 66'). CASTELLDEFELS: August, Pastells, Aitor (Marc, 46'), Uri, Aleix, Jorge, Cano, Prieto, Cervantes (Arnau, 81'), Gilberto i Pol (Jimmy, 74'). GOLS: 1-0 (23') Adrián. 1-1 (45') Gilberto. 1-2 (83') Marc. ÀRBITRE: Frutons Boneche. T.G.: Als locals Font, Medina, Èric i Iván; i als visitants Jorge i Pol. T.V.: A Uri (87'). COMENTARI: El Castelldefels va sumar un important triomf al camp del Vilafranca, un rival directe en la lluita per una permanència que tots dos tenen ben encaminada. La victòria dels homes de Lluís Albesa, la segona consecutiva, va suposar la primera derrota del Vilafranca a casa en el 2014. Cervantes (20') va posar la por al cos als locals amb un xut des de la frontal que va fer lluir Marc, un dels més destacats en la primera meitat. Qui no va perdonar va ser Ruiz (23'), que va aprofitar un mal rebuig del porter per obrir la llauna. A tocar del descans, Gilberto va fer l'empat, aprofitant també un mal refús del porter. En el segon temps, es va repetir el guió, amb un Vilafranca perdonant davant la porteria rival i un Castelldefels més encertat que, a set minuts del final, va aconseguir consumar la remuntada gràcies a un gol de cap de Marc després del servei d'un córner.