3a divisió FEF

La Rapitenca no abaixa els braços i manté l'esperança

Dinàmica trencada. L'equip del Montsià es retroba amb el triomf vuit jornades després

castelldefels0


rapitenca1


RAPITENCA: Josué, Martí Panisello, Mauri, Navarro (Pol Bladé, 53'; també substituït per Carlos Martí, 75'), Julio, José Luis, Vernet, Barru, Páez, Alexis i Ivan Munta.

CASTELLDEFELS: August, Xavi Roselló, Marc Martínez, Uri, Aleix Camps (Jimmy, 75'), Arnau (Rubén Epitié, 59'), Pol Roigé (Prieto, 59'), Cortés, Cervantes, Gilberto i Cano.

GOLS: 1-0 (49') Munta.

ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: Als locals Navarro i Martí; i al visitant Xavi Roselló. T.V.: Al local Páez.

COMENTARI: La Rapitenca va superar el Castelldefels en un partit en què els visitants van fer mèrits per esgarrapar algun punt, però la bona actuació de la defensa local va fer que el triomf es quedés a casa. En el primer temps, ocasions per als dos equips i domini altern. La primera oportunitat va tenir-la Munta (11') dins l'àrea, però August va rebutjar la pilota amb els peus. La rèplica va arribar amb un xut llunyà de Roigé (23') en veure Josué avançat. L'última ocasió va ser per a la Rapitenca, en una doble ocasió de Páez. En la primera arribada de la Rapitenca després de la represa va arribar l'únic gol del partit, quan Munta va aprofitar una centrada d'Alexis per superar August. Amb el gol i l'expulsió de Páez, els locals van anar tancant-se i això va obligar Josué a fer fins a tres intervencions de mèrit que permeten a la Rapitenca mantenir les possibilitats de salvació.

hernán subirats

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)