3a divisió FEF

Gallar condemna un Castelldefels massa desencertat

Sentència. El gol del davanter del Terrassa manté els vallesans vius en la lluita per pujar

TERRASSA1


CASTELLDEFELS0


CASTELLDEFELS: August, Xavi Roselló, Marc Martínez, Aleix Camps, Uri, Jorge Sánchez, Prieto (Jimmy, 86'), Cano, Gilberto (Oriol Cortés, 79'), Cervantes i Pol Roigé (Rubén Epitié, 67').

TERRASSA: Ortega, Oriol Dot, Sergi Pérez, Álex Alba, Edile, Juli (Jaime Fuentes, 64'), Josep, Romo, Montoro (Juancho, 50'), Gallar i Marc Vilajosana (Pedro García, 60').

GOLS: 0-1 (22') Gallar.

ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: Al local Aleix Camps; i als visitants Álex Alba i Romo. T.V.: Al visitant Josep (93'), per doble amonestació.

COMENTARI: Preocupant derrota del Castelldefels en les seves aspiracions de permanència, ja que allarga una jornada més el neguit que genera romandre a la zona baixa. El Terrassa, per la seva part, va sumar tres punts pràctics que el mantenen viu en la seva lluita per la promoció d'ascens. L'equilibri va presidir els minuts inicials fins que un gol de Gallar (22') va obrir la llauna en un dels pocs apropaments egarencs a la porteria d'August al llarg dels noranta minuts. El Castelldefels va reaccionar bé, i sobretot a l'inici de la segona meitat va tenir ocasions claríssimes, especialment en les botes de Gilberto (46'), Pol Roigé (51') i Cervantes (53'), que van topar amb les grans intervencions d'Ortega i la fusta en la tercera de les rematades. El domini local, amb tot, va acabar sent infructuós.

cARLOS de frutos

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)