El Cornellà certifica el títol

Títol històric. Els de Jordi Roger no van fallar en la seva visita als Canyars i van assegurar el campionat de lliga contra un Castelldefels que es mantindrà a tercera una temporada més

CORNELLÀ2

CASTELLDEFELS1

El Cornellà es va convertir ahir en campió de tercera per primer cop en la seva història després de vèncer en la darrera jornada el Castelldefels. Els verds, que depenien d'ells mateixos per aconseguir el títol, van fer els deures i van superar un rival que també es jugava la vida i que, malgrat la derrota, va obtenir la salvació en tenir el goal-average guanyat al Vilassar de Mar. Després d'uns primers minuts de domini visitant però sense arribades clares, tret d'un cop de cap d'Óscar Muñoz ben resolt per August (23'), els de Jordi Roger es van avançar en el marcador en transformar Cazorla un penal per mans de Xavi Roselló (29'). Els visitants no van tenir problemes per mantenir la renda adquirida fins al descans contra un Castelldefels que ho va intentar amb més interès que no pas profunditat, i que, per acabar-ho d'adobar, va veure com Aleix Camps, als compassos inicials del segon temps (53'), establia el 0-2 amb un desafortunat autogol. A partir d'aquí, el Cornellà, còmode amb el desenvolupament del matx, es va dedicar a gestionar el joc sense problemes ni pressions, fet que va permetre als locals mostrar la seva versió més vertical. Jimmy (63') va estar a punt de reduir les distàncies amb un xut que va fregar el pal. La resposta dels verds va venir de les botes de Balda (67'), amb un cop de cap que també va llepar el travesser. La millora dels locals va tenir la seva recompensa a set minuts del final, quan Cervantes, amb un autèntic golàs, va superar Íñigo amb un xut imparable des de la llarga distància. Malgrat l'ensurt, el Cornellà no es va deixar sorprendre i va poder assegurar el triomf i el primer títol de la història del club.

CASTELLDEFELS: August, Xavi Roselló, Marc Martínez, Aleix Camps, Uri, Jorge Sánchez, Prieto (Arnau, 71'), Oriol Cortés (Jimmy, 56'), Cano, Gilberto i Cervantes. CORNELLÀ: Íñigo, Joel, Cazorla, Pelegrí, Israel, David, Dani Martí, Pep Caballé (Txemi, 65'), Manu Balda, Juli (Baruc, 56') i Óscar Muñoz (Xavi Civil, 75'). GOLS: 0-1 (29') Cazorla, de penal. 0-2 (53') Aleix Camps, en pròpia porteria. 1-2 (83') Cervantes. ÀRBITRE: Martínez Barral. T.G.: Als locals Aleix Camps i Cervantes; i al visitant Joel. PÚBLIC: Uns 900 espectadors.
La temporada se'ns ha fet llarga. Hem acabat fosos, però, si més no, hem fet bons els 42