Dues tendències afermades

3a divisió. El Rubí estrena la nova gespa dels Canyars derrotant el Castelldefels i encadena la segona victòria en un partit en què el domini visitant en la primera part va ser determinant

rubí3

castelldefels2

La jornada d'estrena de la nova gespa artificial del camp municipal dels Canyars no va tenir final feliç per al Castelldefels. El Rubí es va endur els tres punts en un partit entretingut i ple d'alternatives, decidit en la recta final gràcies a un gol de penal de Carlos Esteban.

La primera part va ser clarament visitant. Els de Julià Garcia van marcar territori pràcticament des del cop de xiulet inicial i, en el minut dos, ja guanyaven gràcies a un clar penal de Marc Martínez sobre Boris, transformat pel mateix davanter barceloní. Els grocs van provar de reaccionar en els minuts posteriors, sempre de la mà de Cervantes, el millor mariner de la matinal, però la superioritat blanc-i-vermella va ser clara i, fruit d'això, va arribar el 0-2, obra d'Adri Díaz (14'), aprofitant una sèrie de rebutjos a la sortida d'un córner. El segon cop encaixat va fer molt de mal a un Castelldefels que, totalment a mercè del Rubí, es va salvar de rebre un gairebé definitiu tercer gol.

Un cop més, i mantenint la tendència de la temporada passada, la millor versió marinera com a local es va veure després del descans, i així, els primers tretze minuts i amb sortida en tromba, els del Baix Llobregat van ser capaços d'equilibrar el desavantatge a còpia d'un futbol precís, ràpid i vertical. El doblet d'Adri Ruiz (minuts 52 i 58) ho equilibrava tot una altra vegada.

Els minuts de rauxa amfitriona van donar pas a un tram final d'encontre equilibrat però manegat millor pel Rubí. Així, després d'una sèrie d'arribades clares a banda i banda, Carlos Esteban, que pocs minuts abans havia reemplaçat Juanjo Carricondo, va establir el 2-3, enviant a la xarxa un llençament de penal, infracció que ell mateix havia forçat (79'). Vaja, imponent inici de lliga del Rubí i segona derrota en dues jornades per a un Castelldefels que ha de continuar creixent.

CASTELLDEFELS: August, Borja (Pedro Bravo, 80'), Marc Martínez, Mario, Uri, Prieto, Oriol Cortés (Pelegrín, 73'), Adri Ruiz, Cano, Cervantes i Alabau (Gilberto, 46'). RUBÍ: Miguel Ramos, Aitor Torres, David Fontanils, David López, Castell, Adri Díaz (Cervantes, 78'), Roger, Xavi Bou (Kiki, 72'), Pla, Juanjo Carricondo (Carlos Esteban, 74') i Boris. GOLS: 0-1 (2') Boris, de penal. 0-2 (14') Adri Díaz. 1-2 (52') Adri Ruiz. 2-2 (58') Adri Ruiz. 2-3 (79') Carlos Esteban, de penal. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: Al local Marc Martínez; i als visitants Adri Díaz i David López. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.
Tenim 6 punts, però queda molt. Si seguim treballant com fins ara, podrem estar amunt
Julià Garcia
ENTRENADOR DEL RUBÍ
La derrota fa mal, però si només jugues 40 minuts, és molt complicat poder guanyar