L'Europa, superior a pilota aturada, venç el Castelldefels

Bigolejador. Javi Sánchez va marcar els dos primers gols dels graciencs, molt efectius

CASTELLDEFELS0

EUROPA4

EUROPA: Rafa Leva; Oriol Dot, Alberto, Cano, Pastells; Putxi, Guzmán, Javi Lara (Padilla, 70'); Ignacio (Rovira, 62'), Camacho (Nils, 62') i Javi Sánchez. CASTELLDEFELS: August; Borja, Pelegrín, Jonathan Reina, Dani Fernández; Jorge Sánchez, Prieto (Masuet, 70'); Pedro Bravo (Kevin, 67'), Cervantes (Oriol Cortés), Gilberto i Adri Ruiz. GOLS: 1-0 (27') Javi Sánchez. 2-0 (68') Javi Sánchez. 3-0 (82') Rovira. 4-0 (88') Alberto. ÀRBITRE: Gómez Hernández. T.G.: Als locals Oriol Dot i Javi Lara, i als visitants Pelegrín i Borja. T.V.: Al visitant Pelegrín per doble targeta groga (66') COMENTARI: L'Europa va derrotar ahir de manera molt clara el Castelldefels. Va dominar en una primera part en què costava encadenar dues passades seguides. Per això, la infinita superioritat de l'Europa en jugades a pilota aturada va ser un factor diferencial que els escapulats acabarien aprofitant. Així, van arribar les millors aproximacions dels locals i el primer gol de Javi Sánchez en un córner servit en curt. A la represa, el Castelldefels va fer un pas endavant, però en un minut qualsevol opció de remuntada es va esvair. En un error a la sortida de pilota Pelegrín es va veure obligat a cometre falta sobre Rovira que li costava la segona targeta groga. I en la falta, Javi Sánchez va fer el 2-0. Abans del final, Rovira i Alberto van fer dos gols més per arrodonir la victòria dels locals.