3a divisió FEF

Es fan forts a Nou Barris

Solidesa. La Muntanyesa s'aferma en la zona noble de la taula vencent un Castelldefels voluntariós que continua en els últims llocs

castelldefels0


muntanyesa2


La Muntanyesa va refer-se de la derrota a Figueres amb un nou triomf a Nou Barris, on fins ara ha sumat tots els punts en joc.

Els groc-i-negres van sortir amb embranzida contra un Castelldefels que va defensar-se amb ordre. Tot i la bona pressió local, va ser el Castelldefels qui va gaudir de la primera gran ocasió, amb un gol anul·lat de manera rigorosa a Gilberto (20') per joc perillós. Poc després, un xut de Pedro i un altre de Toni van fer lluir Planagumà. En el segon temps, un gol anul·lat de Masip va precedir l'1-0, obra de Toni, que va caçar una pilota morta a l'interior de l'àrea. A partir d'aquí, els visitants van estirar les seves línies però els de casa no es van deixar sorprendre i en un contraatac, Pedro García va superar Planagumà amb un bon xut ajustat al pal esquerre.

MUNTANYESA: Tato, José Santos, Melich, Borges, Dalmau, Rubén, Escabrós (Sergio Navarro, 77'), Toni, Iván Romano (Joshua, 54'), Pedro García i Massip (Marc Esteban, 61'). CASTELLDEFELS: Planagumà, Dani, Marc Martínez, Jonathan, Uri, Jorge Sánchez, Oriol Cortés (Pedro Bravo, 70'), Prieto, Gilberto, Adri Ruiz (Cervantes, 70') i Alabau (Masuet, 63'). GOLS: 1-0 (68') Toni Pérez. 2-0 (85') Pedro García. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: Als locals Rubén, Dalmau, Borges i Pedro García; i als visitants Jorge Sánchez, Dani Fernández, Alabau, Prieto i al tècnic Lluís Albesa. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)