3a divisió FEF

Miki Carrillo agafa les regnes del Castelldefels

Lluís Albesa, destituït. El club va acomiadar el tècnic pels mals resultats, i l'exentrenador del Terrassa el rellevarà a la banqueta

Els mals resultats del Castelldefels van propiciar que el club mariner anunciés ahir el primer relleu a la banqueta que hi ha hagut aquesta temporada a tercera divisió: Miki Carrillo es fa càrrec de l'equip després de la destitució de Lluís Albesa. L'exentrenador del Terrassa, doncs, agafa el timó de l'equip groc després de la derrota de dimecres al camp del Cerdanyola. L'objectiu amb què Carrillo es fa càrrec del conjunt, amb tot, és molt clar: remuntar la delicada situació que viu. I és que el Castelldefels només ha sumat tres punts en set partits i és penúltim.

Albesa, que havia desenvolupat diverses tasques en el club marxa després d'haver estat el tècnic del primer equip des del novembre de l'any passat. Miki Carrillo, d'altra banda, torna a entrenar després de les últimes experiències al Terrassa i la Muntanyesa, en què ha disputat dues fases d'ascens en quatre anys. Ho fa, diu, molt motivat: “Afronto aquest repte amb il·lusió i moltes ganes de tornar a entrenar. Ho tirarem endavant entre tots.”

LA FRASE

Afronto el repte amb il·lusió i moltes ganes de tornar a entrenar. Ho tirarem endavant entre tots
Miki Carrillo
NOU TÈCNIC DEL CASTELLDEFELS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)