3a divisió FEF

El Masnou no aixeca cap i continua en caiguda lliure

Sense gol. Els maresmencs van confirmar contra el Rubí el mal moment ofensiu i van encadenar la sisena derrota, fet que els allunya de la part alta

rubí2


masnou0


El Masnou va encadenar una nova derrota, la sisena, i continua perdent posicions en la classificació. El Rubí, que s'aferma a dalt, va ser superior, però no va necessitar fer un gran partit per emportar-se els tres punts. El partit ja va començar malament per als masnovins, amb la lesió d'un dels seus darrers fitxatges, Márquez, que va haver de ser canviat per una fort cop al nas. En la jugada següent va arribar el 0-1. Córner des de la dreta i Ferran Vila va guanyar l'acció a tota la defensa per superar Pociello i deixar la grada gelada. El Masnou va semblar que reaccionava i dues centrades de Sergio Ginés per la banda esquerra van portar perill. En la primera, Imanol es va lluir refusant una rematada de Jonathan Toledo i, en la segona, Ñito va rematar fora. Tot plegat va ser un petit miratge, ja que el Rubí va recuperar el control i Àlex Fernández, amb un xut de falta al travesser, va estar a punt de marcar el segon per als vallesans. El 0-2, en tot cas, va arribar en una jugada sense perill. Però la pilota va caure als peus de Collado, que no va perdonar (41').

En la segona part, la tendència no va canviar gaire. El Masnou va tenir uns minuts de bon joc, amb dos xuts de Sergio Ginés i una ocasió molt clara d'Edgar Santolalla però poca cosa més. El Rubí, d'altra banda, va controlar amb comoditat i també va tenir la possibilitat d'ampliar el seu avantatge amb una ocasió de Ferran Vila que va rebotar en el cos de Lara.

MASNOU: Pociello, Márquez (Lara, 2'), Dani Prieto, Eric Martínez, Guillem (Jonathan Ferreira, 46'), Edu Domingo, Makay, Romo, Jonathan Toledo, Ñito (Edgar Santolalla, 58') i Sergio Ginés. RUBÍ: Imanol, Kiki, Fontanils, Marc García, Aitor Torres, Cervantes, Ferran Vila (Carricondo, 85'), Adri Díaz, Collado (Guillermo, 73'), Àlex Fernández i Álex Pla (Castellano, 82'). GOLS: 0-1 (3') Ferran Vila. 0-2 (41') Collado. ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G.: Als locals Dani Prieto, Eric Martínez i Lara, i als visitants Marc García, Cervantes, Collado i Guillermo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)