2a divisió FEF

El Rubí continua ben viu i el Santfeliuenc no reacciona

Gols seguits. Fontanils (51') i Àlex Fernández (54') van encarrilar la victòria dels vallesans

SANTFELIUENC1

RUBÍ2

RUBÍ: Imanol, Torres, Héctor, Castell (Marc Garcia, 46'), Fontanils, Cervantes, Àlex Fernández, Adri Díaz (Álvaro, 87'), Carricondo (Kiki, 76'), Collado i Pla. SANTFELIUENC: Santi, Víctor, Faura, Ortiz, Rovira, Tena, Mata (Quílez, 59'), Joserra, Cano (Peralta, 69'), Bolaños (Toro, 69') i Edgar. GOLS: 1-0 (51') Fontanils. 2-0 (54') Àlex Fernández, de penal. 2–1 (79') Edgar. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: als locals Fontanils i Cervantes, i als visitants Faura, Mata, Joserra i Cano. COMENTARI: El Rubí vol seguir lluitant per les primeres places i cada partit s'ha convertit en una agonia. Ahir va derrotar el Santfeliuenc, que va trencar la ratxa de partits sense marcar –es queda en sis– però no la de jornades sense vèncer –ja en van vuit–. A Can Rosés es va veure ahir un xoc entre dos equips massa nerviosos; la primera part va ser soporífera, amb només una aproximació, i poc destacable. Va guanyar en ritme la segona meitat, amb la sortida fulgurant dels locals. En només tres minuts feien un 2-0 que semblava definitiu. Primer, va ser Fontanils qui va aprofitar un refús de córner i, gairebé en la següent jugada, un clar penal sobre Collado el va transformar Àlex Fernández. Els blanc-i-vermells van poder sentenciar, però van deixar viu un rival que es va tornar a ficar en el partit amb la jugada personal d'Edgar en el minut 79. Poc abans del final, Ortiz va tenir l'empat a tocar, però aquest no va arribar.