Girona

Juncà, rumb a Eibar

Tres anys a Ipurua. El de Riumors, que jugarà a primera, va aconseguir trencar el contracte amb l'Elx

David Juncà jugarà a primera divisió. No pas amb l'Elx, club amb el qual fa mesos va signar un contracte que aquesta setmana ha aconseguit trencar. Ni tampoc amb el Girona, que va acabar perdent totes les possibilitats de renovar el de Riumors el dia que l'equip de Montilivi es va acomiadar de l'ascens a la màxima categoria. Ho farà amb l'Eibar, que ha anat seguint amb atenció l'evolució de l'esquerrà i que al final ha aprofitat l'estat de convulsió que es viu a Elx per aconseguir els seus serveis.

Juncà ha signat per tres temporades (fins al juny del 2018) amb el conjunt d'Ipurua, precisament el club que s'ha beneficiat del descens administratiu de l'Elx. El club il·licità no ha pogut assumir de cap manera els compromisos econòmics que havia adquirit amb Juncà, que ni tan sols trepitjarà el Martínez Valero.

Cinc anys en el Girona

David Juncà ha posat punt final a una etapa de cinc anys a Montilivi, on va arribar amb només 16 anys, l'estiu del 2010, després de desvincular-se del Mallorca (abans havia estat en el Figueres fins a infantil i en el Barça fins a cadet de primer any). Raül Agné li va veure unes condicions brutals després d'un amistós a Llagostera i va fer que s'entrenés amb el primer equip la temporada 2010/11, tot i que no hi va jugar. Juncà va debutar a segona A el curs 2011/12, precisament amb Raül Agné (en un Girona-Nàstic el 18 de desembre amb 18 anys, 3-2). Des d'aleshores ha disputat un total de 63 partits vestint de blanc-i-vermell en les quatre últimes temporades, amb dos play-off a primera divisió inclosos (8 partits el curs 2011/12; 10, el 2012/13; 25, el 2013/14 i 20, el 2014/15).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)