Llagostera

Una junta per confirmar tràmits

Tot aprovat. Els presents, el 72% del capital social, van votar a favor de cada un dels punts de l'ordre del dia establerts

Ahir al migdia el Llagostera va fer una junta extraordinària d'accionistes que, com totes les anteriors, va ser una bassa d'oli per a la presidenta Isabel Tarragó. Tots els presents en l'acte, ni més ni menys que el 72% del capital social de la societat anònima del club, van votar a favor en cada un dels punts de l'ordre del dia establerts. En el primer, el consell que hi havia fins ahir va haver de cessar les seves funcions per aprovar la confecció d'un nou consell que va doblar efectius amb els cinc membres que ja hi eren –Isabel Tarragó, Joan Mestres, Pere Amargant, Francesc Vilanova i Josep Esteba–, a més de cinc membres nous –Salvador Xicola, Joan Miquel Jaume, Èdgar Alsina, Toni Beneito i Oriol Alsina, que en serà vocal.

En el segon i últim punt de l'ordre del dia, els
presents van votar el canvi en els estatuts, concretament l'article setè, en què s'accepta que una sola persona pugui tenir més del 10% del capital social, un fet que estava prohibit arran del procés engegat de conversió en SAE mesos enrere: “Volíem evitar que mans externes aconseguissin el control del club. Ara, que sabem qui té bona part de les accions, si hi ha alguna compra i venda sabem que cau un paquet d'accions important en bones mans”, va explicar la presidenta del club.

LA PROTAGONISTA

Volíem evitar que mans externes aconseguissin el control del club en el procés de conversió
Isabel Tarragó
presidenta del llagostera
Ara, que sabem qui té bona part de les accions, si hi ha alguna compra i venda sabem que cau un paquet accionariat gros en bones mans
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)