Territorial

El Cabanes passa comptes i s'endú el títol

Infantil femení. L'equip empordanès, finalista de l'any passat, es va imposar en la final d'aquest any al Llerona per 0-3

El Cabanes va endur-se el títol femení infantil de la 16a edició del MIC gràcies a la victòria aconseguida en la final que va disputar ahir a Palamós contra el Llerona (0-3). Les empordaneses ja havien arribat l'any passat a la final d'aquesta competició, però en aquella ocasió van perdre contra les jugadores navarreses de l'Oberena (2-1).

El Cabanes va fer un torneig pràcticament perfecte. No va perdre cap partit en tota la competició, i només en va empatar un dels cinc que va disputar. Les empordaneses van començar en la fase de grups amb victòries contra l'Estartit (4-2) i el Moià (6-0) i un sol empat contra el Llerona (2-2), el rival que van tornar a trobar en la final d'ahir. En les semifinals, disputades ahir mateix al matí, a Llagostera, van vèncer el Mercantil (5-2). En l'altra semifinal, el Llerona va guanyar el Torelló (6-1), però va acabar sucumbint a la superioritat del Cabanes en la final de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)