Territorial

Un empat amb gust de descens

1a catalana. L'Escala no pot superar l'Abadessenc, que ja té els dos peus a segona, i es complica molt les possibilitats de salvar-se

L'Escala es va situar en una posició molt perillosa –és antepenúltim, a vuit punts del primer lloc que garanteix la salvació– en un partit deslluït a causa de la tramuntana. El vent va tenir gran influència en diverses fases, com en el cas del gol de l'Abadessenc. Una centrada d'un jugador visitant la va treure bé un defensa de l'Escala. La tramuntana, però, va aixecar la pilota i el refús va caure als peus de Trulls, que va fer l'1-0. Els nervis es van apoderar dels empordanesos. El partit va continuar amb oportunitats per als dos equips, tot i que, per l'entrega de l'Abadessenc, semblava que era l'equip visitant qui es jugava la permanència. Malgrat tot, el gol de l'empat va arribar en una jugada de mèrit de l'Escala, en què Lionel va marcar entre un garbuix de jugadors després d'un refús del porter i d'un altre d'un defensa visitant. L'Escala es va veure perjudicat per les pèrdues de temps del porter de l'Abadessenc, amb qui l'àrbitre, mal assistit a les bandes, va ser massa permissiu. Tot i això, els empordanesos van tenir bones ocasions, però no les van poder transformar.

L'ESCALA1
ABADESSENC1

L'ESCALA: Carles, L. Ferrer, Mir, R. Ferrer, Salam (Molinas, 85'), Teixidor (Jam, 85'), Serra, Lionel, Gasull (Negre 46'), Pàmies (Ribas 46') i Roca (Garcia, 46'). ABADESSENC: Edu, Pajares, Francolí (Buba, 70'), Nil Coll, Àlex, Trulls (Illa, 77'), Berenguer, Martín, Massegú, Cabanas (Edgar, 57) i Mesa. GOLS: 0-1 (2') Trulls. 1-1 (25') Lionel. ÀRBITRE: Barrera. T.G.: als locals Serra, Negre i Jam i als visitants Martín, Pajares, Berenguer, Buba i Edgar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)