Territorial

El Girona B i l'Escala, sense marge d'error

1a catalana. El filial gironí, que estrena tècnic, Javi García, rep l'equip escalenc (16 h) en un duel entre dos equips en descens i molt necessitats

La primera catalana està arribant a la seva fi –només queden tres jornades per al final– i la majoria d'equips encara tenen molt en joc. En la propera jornada destaca el duel gironí que enfrontarà demà el Girona B i l'Escala (a les 16 h a Sant Ponç), dos equips en descens i que arriben al tram final de lliga molt necessitats. El filial del Girona, que estrenarà Javi García com a nou entrenador –Nacho Castro va ser destituït aquesta setmana–, té l'objectiu de tallar una ratxa de tres derrotes consecutives que ha deixat l'equip quinzè amb 37 punts. Els gironins, això sí, en les últimes tres jornades s'enfrontaran a tres rivals directes en la zona baixa de la taula com són l'Escala, el Mataró (a fora) i el Lloret. El primer d'aquests tres duels serà contra l'Escala, que encara està en una situació més complicada que el filial, ja que és setzè amb 34 punts. Per tant, tant el Girona B com el conjunt de Pere Ballart tenen l'objectiu comú de sumar un triomf que els permeti retallar distància amb la permanència i també respecte de la catorzena posició, que podria ser de descens compensat. És precisament la plaça que ocupa el Lloret (39 punts), que demà jugarà al camp del Tona (11.45 h) disposat a fer un pas endavant.

Farners i Abadessenc, avui

El Farners i l'Abadessenc entraran en escena avui rebent l'Andorra i l'Avià (a les 16 h), respectivament. Els de Santa Coloma (onzens amb 45 punts) pràcticament estan salvats, mentre que els del Ripollès ja estan descendits a 2a catalana. D'altra banda la Jonquera (quart amb 51 punts) rebrà demà el Vic (17 h) amb l'esperança d'acostar-se encara més a les dues primeres posicions de la taula.

NO VAL A BADAR

El Girona B enllaça tres derrotes, però jugarà els últims tres partits contra rivals de la zona baixa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)