Territorial

Un empat sense gols que no és bo per a ningú

1a catalana. El Girona B i l'Escala sumen un sol punt en un partit avorrit i sense ocasions i fan curt per intentar deixar les posicions de descens

El Girona B i l'Escala arribaven al partit de l'antepenúltima jornada amb més urgències que ningú, però el resultat no va ser satisfactori per a cap dels dos equips, que continuen en zona de descens. Amb tot, l'empat els acosta un punt a la catorzena posició gràcies a la derrota del Lloret al camp del Tona (1-0). El partit va ser molt disputat i físicament intens –reflex del que s'hi jugaven els dos equips– però amb prou feines hi va haver ocasions en les dues porteries. Per als locals s'estrenava en la banqueta Javi García, després de la destitució de Nacho Castro amb l'objectiu de buscar un revulsiu. L'àrbitre, que va permetre una duresa excessiva, hauria pogut assenyalar un penal a cada àrea. El joc va ser avorrit i deslluït, hi va haver poques internades a les àrees rivals i poquíssimes oportunitats. Els dos equips van exhibir massa nervis i angoixes, i això es va notar en un joc estancat i poc fluït. Després de l'empat d'ahir, el Girona B visitarà la setmana que ve el camp del Mataró, un rival directe que té a dos punts. La següent rebrà a casa el Lloret, que té a només un punt. L'Escala, de la seva banda, necessita obligatòriament la victòria en les dues últimes jornades: la que ve contra l'Horta i la següent a la Jonquera.
GIRONA B (0): Quintanas, Mamau, Nacho, Javi, Martín, Carbó, Joaquín (Nawel, 70'), Dallas, Coro, Soufian (Marc, 57') i Litus (Joel, 89'). L'ESCALA (0): Carlos, Ribas (Roca, 76'), Nil, Ferrer, Salam (Baldeh, 83'), Ramírez (Molinas, 76'), Serra, Soler, Negre, Lionel i Pàmies. ÀRBITRE: Altemir Vidal. T.G.: als locals Javi i Arimany i als visitants Serra, Gasull, Negre, Spinola i Molinas. T.V.: al local Wade (doble amonestació) i al visitant Ramírez (directa).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)