Territorial

Dues jornades i moltes coses encara per resoldre

Primera catalana. La Jonquera encara té possibilitats de guanyar el campionat, i el Lloret, el Girona i l'Escala esgoten les dues últimes oportunitats de salvar la categoria

La Jonquera continua amb possibilitats de guanyar el campionat de primera catalana quan només queden dues jornades per disputar-se. Els empordanesos, que són segons a dos punts del Vilassar, visiten demà el camp del Mollet (12 h), un equip que ja els va sorprendre en la primera volta (1-2). Els jugadors d'Àxel Vizuete tenen l'obligació d'aconseguir una nova victòria. Qualsevol altre resultat gairebé posaria fi al somni de la Jonquera, ja que és poc probable que el líder no aconsegueixi la victòria aquesta jornada, en què visita el camp del cuer, la Molletenca, un equip que només ha guanyat dos partits en tota la temporada i que difícilment plantejarà dificultats al seu rival. Si els dos equips guanyen, el desenllaç de la lliga es traslladaria a l'última jornada, en la qual la Jonquera rebrà a casa l'Escala i el Vilassar visitarà el Sants.

En la part baixa de la classificació, el Lloret, el Girona B i l'Escala esgoten les últimes possibilitats de salvar la categoria. El Girona B i l'Escala ja ocupen dues de les quatre posicions de descens directe, però el Lloret també té molts números d'acompanyar-los si no millora el catorzè lloc i es produeix un sol descens compensat.

El Girona B, amb tres derrotes i un empat en els quatre últims partits, disputarà les dues jornades restants contra rivals directes. Demà (17 h), al camp del Mataró, i en l'última jornada, a casa contra el Lloret. Els sis punts, si els aconsegueix, no li garantirien encara la salvació, i dependria dels resultats del Lloret i l'Avià.

L'Escala se la juga demà a casa contra l'Horta (16.30 h). La derrota o l'empat el condemnaria a segona catalana, i la victòria convertiria el partit contra la Jonquera de la setmana que ve en la seva última oportunitat.

El Lloret és qui millor ho té. Avui rep el Martinenc (17 h), a qui ja va guanyar en la primera volta (2-4), i la setmana que ve rebrà el Girona B en un partit que pot ser vital per a tots dos.

El Farners, amb la categoria salvada des de l'última jornada, i l'Abadessenc, amb el descens consumat, juguen també avui (tots dos a les 16 h) contra el Sants i l'Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)