La resistència té un límit

Fase d'ascens a 2a B. El Vilafranca cau eliminat a La Rosaleda després d'aguantar els atacs del rival durant 70 minuts. Amb 2-0, l'àrbitre anul·la un gol que hauria donat esperances

El Vilafranca es va acomiadar de les eliminatòries d'ascens a segona B en perdre a La Rosaleda de Màlaga en el tram final de l'enfrontament. Els vilafranquins van resistir els atacs del rival durant gran part del partit fins que, en el minut 70, Zalazar va obrir la llauna i, poc després, Nesyri va posar el 2-0 definitiu. En la primera part, el degà penedesenc no va atacar en excés i va aturar les escomeses del Màlaga, que només va crear perill en dos xuts llunyans que van acabar a les mans del porter visitant Miguel Ramos. El conjunt local va sortir decidit en el segon temps a buscar la victòria, i es va avançar en el minut 71 amb un gol de Kuki Zalazar, després d'una sèrie de refusos i amb prèvia falta al porter Ramos molt protestada per l'equip visitant. Amb el Vilafranca obert buscant l'empat, va arribar la segona diana amb un contraatac dissenyat per Ontiveros que va culminar Nesyri. Un gol del Vilafranca en el minut 83 hauria posat emoció als minuts finals, deixant oberta la possibilitat de la classificació però l'àrbitre va anul·lar la diana, un fet que va provocar les protestes de la banqueta del Vilafranca, que va acabar amb l'enfrontament amb tres expulsats.

MÀLAGA B2 (0)
VILAFRANCA0 (0)

ATLÉTICO MALAGUEÑO: Aarón; Ivan, Alberto, Mérida, Calero, Deco (Pedro, 88'), Mula, Cassano (Mauri, 80'), Nesyri, Kuki (Arturo, 82') i Ontiveros. VILAFRANCA: Miguel Ramos, Duran (Bernat, 76'), Via, Fontanils, Castillo, Medina, Gestí, Oribe, Guti (Ayala, 64'), Illescas (Bueno, 79') i Triguero. GOLS: 1-0 (71') Kuki. 2-0 (75') Nesyri. ÀRBITRE: Cuesta Garcia. T.G.: Aarón, Calero i Deco; als visitants Duran, Via i Triguero. T.V.: a Illescas (88') per doble groga quan era a la banqueta, i directa a Ivan Moreno i i Ayala (91'). PÚBLIC: 4.900 a La Rosaleda.