Territorial

La Jonquera, a la promoció

1a catalana. Els d'Àxel Vizuete guanyen l'Escala i jugaran la promoció d'ascens a tercera divisió contra el Santboià gràcies a l'empat de l'Horta

Semblava que ja s'havien esfumat totes les opcions de jugar la promoció, però l'última jornada va ser rodona per a la Jonquera. La victòria a casa contra l'Escala gràcies al gol de Pol Compte en el 58', i l'empat de l'Horta contra el Mataró, van permetre als fronterers acabar el curs la segona posició i guanyar-se el dret de disputar la promoció d'ascens a tercera. Els d'Àxel Vizuete s'enfrontaran la setmana que ve i l'altra al Santboià –segon classificat del grup 2– en una eliminatòria d'anada i tornada –avui es decidirà l'ordre dels partits– en què el guanyador aconseguirà l'ascens. L'esclat d'alegria dels fronterers va arribar després d'un partit molt igualat contra l'Escala, que arribava després de confirmar el descens la setmana passada. En la primera meitat els escalencs van fer més mèrits que la Jonquera. Els blaugrana van mantenir-se molt ben ordenats i no van permetre crear quasi cap ocasió als locals. En la represa, però, la Jonquera va fer un pas endavant i després d'una bona jugada col·lectiva Pol Compte va fer l'únic gol del partit. Amb el resultat a favor
els jonquerencs van ser molt sòlids en defensa i van assegurar els tres punts que els van classificar per a la promoció d'ascens gràcies a l'empat de l'Horta a casa contra el Mataró (2-2).

LA JONQUERA1
L'ESCALA0

LA JONQUERA: Toni Montero, Pau Bonmatí, Alforcea, Pol Compte (Joel, 85'), Bena, Tidiane, Chacón (Massó, 52'), Henry (Gerard Muñoz, 80'), Vergara, Fran Pérez (Amigó, 89') i Ivan Ruiz. L'ESCALA: Quesada, Pau Ribas,Mir, Ricard Ferrer, Salam (Ramírez, 64'), Molinas (Roca, 64'), Pepu Soler (Negre, 46'), Jam, Agustí García (Teixidor, 46'), Gasull (Spínola, 80') i Nil Pàmies. GOLS: 1-0 (58') Pol Compte. ÀRBITRE: Fernández García. T.G.: al local Massó; i als visitants Salam, Ricard Ferrer i Mir.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)