2a divisió FEF

2a divisió B

Lleida Esportiu

Moment d'emancipar-se

Pau Bosch se'n va del Lleida després de setze anys i set temporades al primer equip

Marxa “sorprès per no haver rebut cap trucada del club, però il·lusionat amb el nou repte”

Estranyat amb les maneres del club, feliç per tot el que ha viscut al Camp d'Esports i il·lusionat amb els reptes de futur. D'aquesta manera marxarà Pau Bosch del Lleida, l'equip de la seva vida. El defensa de Fondarella, un pes pesant, va anunciar ahir que marxava de l'entitat després de setze anys de vincle i set temporades al primer equip. La tristor dels adéus, unida a l'esperança dels nous reptes. Sensacions contradictòries per a un Pau Bosch que abandona el Segrià amb 232 partits a l'esquena. “Marxo trist i nostàlgic perquè són molts anys al Lleida, però alhora estic content perquè sé que he pres la decisió correcta”, explicava ahir el futbolista de 28 anys, que està contrariat. “Estic sorprès amb el que ha passat, perquè, tot i el comunicat [del Lleida] en què deia que estudiava renovar-me, no he rebut cap trucada. El club, però, el gestionen l'Albert i el Jordi Esteve com creuen convenient i no seré jo qui els digui com han fer les coses”, afirma. En l'escrit de comiat, això sí, va criticar un comportament que li sembla incoherent: “Si tant presumeixen dels de la casa, penso que els haurien de tractar millor.”

Pau Bosch marxarà del Lleida havent viscut uns anys esportivament molt bons, ja que ha disputat tres fases d'ascens a segona A, però amb l'espina de no haver aconseguit mai l'anhelat salt de categoria. Els més de 200 partits amb la samarreta blava donen per a molt. De records i experiències no li'n faltaran, i se li fa difícil escollir moments. “No sé amb què quedar-me, perquè són molts anys, però aquesta última temporada esportivament ha estat fantàstica, i hem fet un grup impressionant ”, rememora el central, que no vol donar més voltes als problemes d'impagaments, tot i que valora el que s'ha aconseguit: “Tenint en compte els moments que hem passat, qualsevol altre vestidor hauria acabat la lliga a la zona mitjana de la classificació, però aquí es va fer un grup excepcional que ens ha permès lluitar per l'ascens fins a la darrera tanda de penals.” Pau Bosch posa punt final a una etapa vital llarguíssima i deixa el vestidor del Lleida sense un altre dels seus referents, després que diumenge el club anunciés que no comptava tampoc amb Molo per al curs vinent.

Fet a casa
Pau Bosch (Fondarella, 30-03-1988) va entrar al futbol de base del Lleida amb dotze anys i sempre ha estat vinculat al club. Només va jugar a fora quan el van cedir al Tàrrega (2007) i al Montsó (2008/09).
232
partits
ha jugat el defensa amb l'entitat blava, entre la lliga, la copa i els ‘play-offs', en què ha marcat set gols.
3
fases d'ascens
ha disputat amb la samarreta del Lleida, els anys 2013, 2014 i 2016. Malauradament, sense èxit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)