2a divisió FEF

El nou Hospitalet agafa forma i ja té noms propis

2a divisió B. Juste (Barça B), Salinas (Linares) i Joan Inés (Damm), nous fitxatges del conjunt riberenc, que renova Víctor Ibáñez, Dani Fernández, Lucas del Campo i Guillem Savall

L'Hospitalet ja comença a agafar forma a pocs dies del seu primer amistós a Vila-real. El director esportiu Jonathan Risueño va informar ahir de dos fitxatges: el de Sergio Juste, defensa del Barça B, i el de Manuel Expósito Salinas, davanter del Linares. A més, es va conèixer també la incorporació del migcampista Joan Inés, que el curs passat va jugar a la Damm.

Risueño també va confirmar diverses renovacions. Lucas del Campo, lesionat de gravetat durant dos cursos, i el porter Víctor Ibáñez, que el curs passat es va trencar els encreuats, continuaran vestint la franja el curs vinent. D'altra banda, el capità Dani Fernández i el central Guillem Savall, que la temporada passada van tenir força protagonisme, renovaran per la temporada que ve. En el capítol de baixes, el porter Óliver, que el curs passat estava cedit al Santfeliuenc, jugarà el curs vinent al Cerdanyola. I encara s'ha de desencallar la situació de Christian Alfonso, a qui han ofert una renovació a la baixa.

D'altra banda, el club espera que per a l'inici de la pretemporada –divendres– hi hagin 14 futbolistes del primer equip confirmats i 7 o 8 jugadors a prova.

PREPARACIÓ

S'espera que per divendres hi hagi 14 futbolistes confirmats i 7 o 8 jugadors a prova
El club ha fet una oferta a Christian Alfonso a la baixa. No poden assumir la fitxa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)