2a divisió FEF

futbol català

2a divisió B

L'Hospi i el Sabadell tornen a la feina amb incògnites

2a divisió B. Els riberencs i els arlequinats comencen els entrenaments de pretemporada amb sortides encallades i moltes qüestions per resoldre sobre la confecció final de la plantilla

Amb pocs diners i tumultuoses pretemporades en l'àmbit institucional, és més difícil configurar una plantilla. El procés és lent i pesat per a l'Hospitalet i el Sabadell, que ahir van donar el tret de sortida a la temporada 2016/17 amb el primer entrenament. Els riberencs es van exercitar a les nou del matí al camp de l'Hospitalense ja que el municipal està ocupat pel Campus Jordi Alba, mentre que els arlequinats ho van fer a les set de la tarda a la ciutat esportiva Olímpia.

Com ja va explicar el director esportiu, Jonathan Risueño, l'Hospitalet va començar el curs amb un grapat de jugadors del primer equip i un altre grup que estarà a prova. No hi van ser els jugadors que tenen contracte i busquen una sortida: Aleix Coch (que a la tarda va fitxar pel Badalona), Via, Alfonso i Puerto, mentre que dues de les incorporacions tampoc es van exercitar perquè tenen permís per fer-ho més endavant. Entre elles, l'última: José Higón, un extrem que el curs passat va jugar 33 partits al grup valencià de la tercera divisió entre el Paterna i el Torrevella (un i sis gols respectivament).

D'altra banda, el Sabadell va començar els entrenaments amb disset efectius, cinc dels quals del filial, sense comptar el lesionat Cesc Clotet. No es va exercitar Lucas Viale, que està de viatge de noces, així com tampoc Adama Touré, que també té permís per tornar més endavant. El migcampista malià, amb el sous més alt de la plantilla, és el principal candidat per no continuar i un dels casos que el Sabadell haurà de solucionar ja que no se'l pot permetre. En una situació similar hi ha homes com Juanjo, Yeray o el mateix Lucas Viale tot i que, mitjançant una negociació, no està descartat que continuïn el curs que ve.

Els arlequinats s'estan afanyant a reduir els costos de la plantilla i per això van fer oficial la sortida del veterà porter Craviotto, que ara espera trobar un equip.

A l'Hospitalet
Amb contracte
10
Víctor Ibáñez, Juste, Dani Fernández, Savall, Hostench, Lucas del Campo, Zamora i Joan Inés. Salinas i José Higón no es van entrenar ahir però s'incorporaran en els pròxims dies.
A prova
8
Guillem Castell (l'Hospitalet), Recobeni (Poblense), Pacheco, Lozano, Sergi Mut (San José), Vinicius, Jandro
Pendents de sortir
3
Aleix Coch, Èric Via, Christian Alfonso i Xavi Puerto no es van exercitar.
A Sabadell
Amb contracte
13
Aliaga, Moreno, Pastells, Parera, Juanjo, Yeray, Sandro, Manel, Gabi López, Batanero, Adri Díaz i Agus Medina. Viale no es va entrenar perquè té permís per incorporar-se més endavant
Del filial
5
Aguilar, Ñito, Èric Pujol, Guillem Pujol i Max Marcet.
Pendent de sortir
1
Adama Touré no es va exercitar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)