2a divisió FEF

El Lleida es prepara per a la sortida de Crespo i Colinas

2a divisió B. El conjunt blau resisteix, però la voluntat tant del porter com de l'atacant és rescindir el contracte i marxar al Racing de Santander i a la Cultural Leonesa, respectivament

El Lleida, el darrer equip a començar la pretemporada, continua ultimant els detalls de la planificació de la plantilla, no només en fitxatges sinó també en sortides. El conjunt blau busca un davanter per reforçar la zona atacant, que quedaria seriosament afectada per la sortida de Julen Colinas si aquesta s'acaba produint, i un porter per suplir la baixa de Crespo, que busca la sortida per anar al Racing de Santander.

Tot indica que els dos jugadors no vestiran la samarreta del Lleida la temporada que ve. Crespo, amb una clàusula de rescissió de 150.000 euros, fa setmanes que té acordades les condicions amb el Racing de Santander. Però el club càntabre s'ha d'entendre amb el Lleida, que considera que té un dels jugadors més interessants de la categoria a les seves files. D'altra banda, Colinas, al contrari que Crespo, no va jugar el partit de copa Catalunya, i sembla que el seu destí serà la Cultural Leonesa. L'entrenador de l'equip lleonès, Rubén de la Barrera, va confirmar que l'atacant seria el pròxim jugador a arribar, però de nou les tres parts s'hauran d'entendre perquè Julen Colinas té contracte amb el Lleida per a la temporada que ve.

COLINAS

La Cultural Leonesa dóna per feta l'arribada de l'atacant, que té contracte a Lleida
Fa setmanes que el porter té un acord embastat amb el Racing de Santander
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)