Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Juan Delgado, per fi

Nàstic. El club grana fa oficial la incorporació del polivalent atacant xilè, que s'ha compromès per quatre temporades i que ahir mateix ja es va unir a l'estada dels tarragonins a la Garrotxa

El Nàstic va fer oficial ahir el fitxatge de l'atacant xilè Juan Delgado, provinent del Colo-Colo. Ja feia uns quants dies que les negociacions estaven molt avançades, però es tractava d'una operació complexa que no es va poder tancar fins ahir. Juan Delgado, que ha signat per quatre temporades, ja es va incorporar ahir a la tarda a l'estada que l'equip grana fa aquests dies a la Vall d'en Bas, on va fer el primer entrenament sota les ordres de Vicente Moreno.

Es tracta d'un davanter potent i veloç de 23 anys, amb capacitat de desequilibri i desmarcatge, que pot jugar en la punta d'atac, com a segon davanter i a les bandes, i que prové del Colo-Colo –un dels equips de referència de la primera divisió xilena–, amb el qual ha jugat al voltant de cent partits en totes les competicions i ha marcat 18 gols en tres temporades. Va debutar amb 17 anys en el primer equip del club de Santiago de Xile, tot i que no va ser fins fa tres anys que s'hi va integrar de manera definitiva. La temporada passada el nou jugador grana va disputar 33 partits i va marcar sis gols comptant totes les competicions.

Juan Delgado és una alternativa més polivalent que les altres incorporacions ofensives de l'equip grana, ja que Rharsalla, Maloku i José Carlos tenen un perfil més pensat per les bandes, tot i que els dos primers també poden jugar a la mitja punta. En atac, al Nàstic encara li falta un davanter centre pur, que aporti gols i desequilibri, i és el que busca en el mercat, on ara mateix no és gens fàcil trobar futbolistes d'aquestes característiques.

El Nàstic, que de moment ha fet set fitxatges –Kakabadze (Dinamo de Tbilisi), Djetei (Union Douala), José Carlos (Llagostera), Zahibo (Mestalla), Rharsalla (Olimpik Donetsk) i Maloku (Hadjuk Split), a més de Delgado–, també busca un porter i un migcampista ofensiu per suplir la baixa d'Aburjania. De totes maneres, el club grana està sempre obert a reforçar qualsevol posició si se li presenten bones oportunitats.

MÉS RETOCS

Al Nàstic encara li falta un porter, un migcampista ofensiu i un altre davanter
JUAN DELGADO
- Chillán (Xile), 5/3/1993 - Davanter
Trajectòria:
- 2013-16 Colo-Colo (primera divisió xilena), amb 97 partits i 18 gols en total, comptant totes les competicions.
Internacional:
- Ha jugat 5 partits i ha marcat 1 gol amb la selecció xilena absoluta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)