2a divisió FEF

Ivan Crespo finalment es desvincula del Lleida

2a divisió B. El porter, que signa pel Racing, es mostra agraït al club, que rep una compensació per la sortida. “Si tothom hi posa voluntat, és fàcil arribar a un acord”, diu Jordi Esteve

Després de setmanes de negociacions, la sortida del porter Ivan Crespo s'ha desencallat. El Lleida i el jugador van signar una desvinculació que implica una compensació econòmica per la sortida del jugador que complirà un dels somnis de la seva vida: jugar al Racing de Santander.

“Perquè nosaltres puguem deixar sortir a un futbolista, ha d'haver-hi un acord econòmic. L'Ivan, en aquest cas, ha fet un esforç que li va molt bé al club”, explicava ahir el director esportiu Jordi Esteve. “El meu somni des que era petit era jugar al Racing de Santander. Estic molt agraït al Lleida perquè em va donar l'oportunitat en un moment baix de la meva carrera. Si no m'hagués vingut a buscar el Racing, hagués continuat aquí”, va dir el porter.

Cas Colinas

Julen Colinas encara busca un acord per segellar la sortida a la Cultural Leonesa. “Estem parlant amb el club que el vol i amb el jugador. I si no arribem a un acord el jugador es quedarà aquí”, va admetre Esteve. D'altra banda, el Lleida va incorporar Fran Moreno, atacant de 32 anys procedent del Múrcia.

LES REACCIONS

La negociació ha costat perquè sentíem que Crespo era part del nostre patrimoni
Jordi Esteve
director esportiu del lleida
Si no m'hagués vingut a buscar el Racing, el Lleida hauria estat la millor opció on jugar
Ivan Crespo
exporter del lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)