Territorial

Futbol

Copa Catalunya

El Badalona es revenja en competició oficial

Copa Catalunya. Una aturada de Morales en els penals classifica els escapulats i els redimeix d'haver perdut l'Històrics també contra el Vilafranca

El Badalona va signar ahir la revenja de la final de l'Històrics imposant-se al Vilafranca en la segona eliminatòria de la copa Catalunya. Com al Guinardó, la igualtat va regnar durant el partit i van ser els penals, amb una aturada de Morales, que van acabar decidint. Els escapulats s'enfrontaran amb el Lleida el cap de setmana vinent. El partit va ser de domini altern. En la primera meitat, el Vilafranca va manar en el xoc amb diverses ocasions que van inquietar la defensa badalonina. Van arribar per mitjà d'Oribe, amb un xut que va refusar Morales i també en una jugada col·lectiva –amb la col·laboració d'Oribe i Triguero– que Josu va acabar enviant al fons de la xarxa amb un xut creuat (29').
Empat i emoció
En el segon temps, va ser el Badalona el que va agafar les regnes del partit i de seguida va tenir dues ocasions per empatar amb protagonisme de Serramitja. L'exjugador de l'Olot va estar a punt de marcar amb un xut des de la frontal que va rebotar en el defensa Via i també en una rematada creuada que es va estavellar al pal dret de Miguel Ramos. La insistència va tenir premi per a l'equip de Manolo González, que va empatar amb un gol de Musa. El lliure directe del jugador mataroní va anar al pal que no esperava el porter vilafranquí. En els últims minuts, el partit va entrar en un tram de bogeria en què qualsevol dels dos equips hauria pogut aconseguir la victòria. Oribe va provar l'habilitat de Morales, que va enviar a córner un servei de l'atacant (84') i Agudo (88') va xutar per damunt del travesser en una interessant ocasió.

VILAFRANCA1 (3)
BADALONA1 (5)

VILAFRANCA: Miguel Ramos; Duran (Arnau, 59'), Via, Medina, Castillo, Carlos Guzmán (Díez, 81'), Josu (Oscar Hernando, 73'), Oribe, Guti (Bernat, 67'), Boira i Triguero. BADALONA: Morales; Parera, Fran Grima, Aleix Coch, Nils (Eric, 46'), Maestre, Guzmán, Lao, Serramitja (Agudo, 87'), Musa i Víctor (Pi, 66'). GOLS: 1-0 (29') Josu. 1-1 (76') Musa. PENALS: 0-1 gol Musa; 1-1 gol Oribe. 1-2 gol Pi; 1-2 atura Morales a Díez. 1-3 gol Coch; 2-3 gol Castillo. 2-4 gol Guzmán; 3-4 gol Bernat. 3-5 gol Agudo. ÀRBITRE: Moreno Villaecija. T.G.: als locals Via, Castillo i Oribe; als visitants Parera, Maestre, Guzman, Toni Lao i Pi. T.V.: al preparador físic visitants (78'). PÚBLIC: 400 espectadors al municipal de Vilafranca.
AE Prat - Sabadell
2-1
Gavà - Terrassa
3-2
CD Masnou - Lleida
0-3
St. Andreu - Muntanyesa
1-0
Figueres - Olot
2-2 (3-1)
Cornellà - Barça B
0-2
Vilafranca - Badalona
1-1 (3-5)
*En la tercera eliminatòria: Figueres - Gavà Sant Andreu - Barça B Badalona - Lleida Exempt: AE Prat
Es jugarà la setmana vinent i, un cop superada, entraran en el sorteig els equips de segona divisió A: Llagostera, Girona i Nàstic.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)