2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El conveni de la discòrdia

2a divisió B. El rebuig dels socis del Badalona a la proposta de conveni d'ús del nou estadi feta per l'Ajuntament té lloc quan falta poc més d'un mes perquè s'acabi de construir

Quan falta a penes un mes perquè pugui estrenar l'esperat nou estadi, el CF Badalona no ha arribat encara a una entesa amb l'Ajuntament de la ciutat per fixar quin serà el conveni d'ús de la instal·lació. La proposta feta pel consistori queda molt lluny del que demana el club i l'escenificació del desacord va tenir lloc dijous al vespre, en l'assemblea de socis de l'entitat escapulada, que la va rebutjar unànimement. Dos socis van demanar, a més, que la regidora d'Esports, Maria Gallardo, fos declarada persona non grata.

El motiu principal del conflicte rau en l'explotació de la publicitat i els bars de l'estadi, que, segons l'Ajuntament, legalment no pot ser desenvolupada pel club si, com es pretén, el manteniment de la instal·lació va a càrrec del municipi. El president del Badalona, Miguel Ángel Sánchez, considera que les condicions proposades pel consistori “són inacceptables” i que “fan insostenible la viabilitat econòmica del club”. Des de l'altra banda, s'enfoca la situació amb voluntat conciliadora. “Volem aconseguir el millor conveni possible per al Badalona, perquè s'ho mereix, i també per a la ciutat. Sempre dins dels marges de la legislació vigent. El que va passar a l'assemblea ens esperona, encara més, a trobar una bona solució”, asseguren fonts municipals.

La construcció de l'estadi municipal de Badalona, que ha estat possible gràcies a la venda dels terrenys ocupats pel camp de l'avinguda de Navarra, on el club escapulat va jugar durant quasi vuitanta anys, s'acabarà a final de novembre. Això és el que està previst, si més no. La possibilitat que les obres s'acabin sense que s'hagi signat el conveni d'ús és cada vegada més gran. Ahir l'Ajuntament va convocar el club a una reunió, dimecres que ve.

Rival en la copa Federació

En l'àmbit esportiu, el Badalona es va veure emparellat ahir amb el Poblenc, de la tercera divisió balear, en els setzens de final de la copa Federació. El partit d'anada es jugarà l'1 de desembre a sa Pobla i el de tornada, el 15 de desembre, a Montigalà.

L'AJUNTAMENT

“La proposta que ens han fet és inacceptable”, considera el president
Fonts municipals: “El que va passar a l'assemblea ens esperona a trobar una bona solució”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)