3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

L'Europa xifra en 300.000 euros les pèrdues pel canvi de concessió de l'Àliga

3a divisió. El conjunt escapulat haurà de negociar ara amb la Fundació Marcet, nou gestor del camp, per tal de seguir utilitzant les instal·lacions

Després de quinze anys disposant de dos camps, l'Europa haurà d'aprendre a conviure només amb el Nou Sardenya després de conèixer dimarts la pèrdua de la concessió del camp de l'Àliga per un error en la documentació presentada per l'anterior junta directiva. “En el pitjor dels casos, les pèrdues econòmiques podrien arribar fins als 300.000 euros, un 30% del pressupost”, va explicar el nou president escapulat, Víctor Martínez, en una roda de premsa explicativa.

“A banda del vessant esportiu, sense la concessió del camp deixem de tenir els ingressos del lloguer del bar, les lligues socials i els patrocinadors. De cobrar, ara passarem a pagar un lloguer per jugar-hi”, va afegir Martínez, que a partir d'ara començarà les negociacions amb la Fundació Marcet, el nou gestor, per seguir utilitzant el camp. En uns primers contactes, les dues entitats han arribat a un acord per acabar la temporada deixant les coses tal com estan; a partir de la que ve, l'Europa, com a usuari preferent, té assegurades 12 hores setmanals per als entrenaments i 12 el cap de setmana, però haurà de posar-se d'acord amb la Fundació Marcet: “No podem assegurar que puguem mantenir tots els equips, però ja estem buscant altres fórmules perquè els danys siguin mínims; per exemple, ja hem preguntat per altres camps.”

Un defecte de forma

“L'anterior junta directiva va cometre un greu error d'incompetència. Era un concurs que estava fet a mida perquè el guanyés l'Europa”, es va lamentar el màxim mandatari escapulat, que va deixar clar que ja no hi ha res a fer: “Les bases del concurs eren molt clares, a més, hi va haver deixadesa: els documents no es van presentar fins a dos minuts abans de tancar-se el termini.” Amb tot, l'Europa va quedar immediatament exclòs del concurs perquè en el sobre en què hi havia d'anar la documentació tècnica hi van introduir informació de tipus econòmic.

FUTUR INCERT

La nova junta no assegura que pugui mantenir tots els equips de la base la temporada que ve

USUARI PREFERENT

El conveni marca que l'Europa té assegurades, com a mínim, 12 hores setmanals i 12 per als dies de partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)